Gezondheidsfraude

Rontgenfoto ZiekenhuisMeldt die medewerker zich nu wéér ziek?

Nagenoeg ieder bedrijf heeft medewerkers in dienst die zich net iets vaker ziekmelden. Dat kan legitiem zijn maar dat hoeft niet. Vaak weten collega's wel dat iemand soms een baaldag heeft of gewoon langdurig 'ziek' thuis blijft. Indien u twijfelt aan de ziektemelding onderzoeken wij op korte termijn de juistheid van de ziekmelding. Onze medewerkers hebben geen medische achtergrond. Wij kunnen echter wel rapporteren wat wij zien in relatie tot de omschreven klachten van de betrokkene. Wanneer iemand te kennen geeft uitgeschakeld te zijn door een ernstige nekhernia, en door onze medewerkers gefilmd wordt terwijl hij op zijn scooter met 50 kilometer per uur over verkeersdrempels rijdt, heeft deze iets uit te leggen. De medewerkers van Bright Investigations leggen alles zoveel mogelijk vast op foto of film als ondersteunend bewijs. 

Heeft u vragen of twijfelt u aan de ziekmelding van een werknemer? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken.

Neem contact met mij op

Aansprakelijkstelling

Kunnen fraudeurs aansprakelijk gesteld worden voor gemaakte kosten en de schade? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze ervaringen tijdens eerdere onderzoeken. Lees meerToga